Tečaj za Internog auditora HACCP
Tečaj obrađuje metodologije provođenja internih audita i mjera za prevenciju kriznih situacija povezanih sa sigurnošću hrane.
HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) vrlo je važan element u sustavnom pristupu prevenciji i djelovanju na rizike vezane za sigurnost hrane.
Usklađenost s općim higijenskim principima odgovornost je svih subjekata koji svojim aktivnostima utječu na sigurnost hrane.
Odgovornost koja podrazumijeva primjenu i znanje zahtijeva odgovarajuću obuku zaposlenika.
Kako bi bili u mogućnosti samostalno pregledavati i ocjenjivati svoj sustav upravljanja rizicima sigurnosti hrane, DNV GL je osmislio tečaj temeljen na HACCP principima, čiji je cilj obuka polaznika za provođenje učinkovitih internih audita HACCP sustava.
Što tečaj obrađuje
- upoznavanje s HACCP zahtjevima i načinima njihove primjene
- planiranje, provedbu i izvještavanje audita
- uloge i odgovornosti u izvršenju HACCP audita
- upravljanje poboljšanjima
Kome je tečaj namijenjen
Voditeljima procesa, tehnolozima, osobama uključenim u lance hrane, konzultantima i ostalim pojedincima čije su poslovne aktivnosti na bilo koji način vezane uz provjere sigurnosti hrane.
Po završetku tečaja polaznici će biti u mogućnosti primijeniti metode organizacije, planiranja i provođenja internih audita prema HACCP zahtjevima.
Tečaj se organizira u trajanju od 2 radna dana po cijeni od 330 € + PDV po polazniku (cijena uključuje ručak i osvježenje u pauzama).